top of page
Recent Posts
Featured Posts

Хрантутници

Този текст не е готин, съжалявам. Няма нищо вдъхновяващо. Само обяснение защо днес е днес.

И е време за изтрещяване или да полудеем за миг.

"ЛОДОС ЛИНГВА" ЕООД получава през 2014г. 48 363лв. по програма култура на Столична община по Програма 6: „Историческо наследство, социализация на недвижими културни ценности и културнитрадиции на столицата“ - "Буховският манастир "Св. Мария Магдалена" в многовековното християнско наследство на София". В снимките е онагледено какво се намира в интернет за тази фирма. В интернет също се намират и коментари относно състоянието на същия манастир през 2017г.

Тези всички неща до съвсем скоро ми бяха много чужди и далечни. Нямам и намерение да се доближавам, освен да изобразя тази помия. Всичко това си го свалям в папка "Хрантутници".

Защото за хора като Алексей и Рачо няма и добра воля дори само за литър импрегнант. За това, когато ми е кеф ще проследявам всички финансирания и резултати. Може и да създам отделна страница с име "Хрантутници".

Не, не е тъжно, забавно е дори. Слепешком попаднах и на Програма Документално кино. Едни 25 бона за "ВАН ГОГ ОТ ГЕРЕНА - БАТМАН ОТ БАНИШОРА". Геренският или си е отрязал нещо по-съществено, банишорския вероятно е катапултирал, или харчат някъде припечеленото на гърба на културата :D, та няма филмче, нито инфо за такова. :) Но, всъщност, целия този боклук не е ли предмет на великата ни разследваща журналистика, или те нямат време, не, че се иска много, тази информация се открива за не повече от час. А, вярно, те са твърде заети с copy/ paste. Също, не е ли предмет поне на любопитство от страна на Столична община, един вид като грижовни стопани. Ми не, щото да не се окаже, че наши хора са там, пък и да вземе да се окаже, че от цяла програма Култура няма реален, видим, съществен, стойностен резултат. Пък балъкът Алексей нека си дялка, Рачо го нахендрихме при мутрата, нека такива като тях знаят къде им е мястото, каква е стойността им.

Ебаси и мижитурките!

Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page