top of page
Recent Posts
Featured Posts

За героите и предателите

Днес няма да споделяме красиви картинки и истории за близки и далечни чудаци, а ще ви разкажа съвременната история на Левски, на Христос.

Днес ще е майстор Алексей. Винаги ще има предател, в нашия случай е Искра (https://www.facebook.com/Fairycastletru…/…/1374854779243335…). която ще изпищи - Защо не аз, защо не погледнат мен!? И Искрето като се изхрачи доволно ще си мисли, че погледите, вниманието са насочени към нея - предателят.

Той, Алексей е мързелив според дамата, въобще не е направил 14 дърворезби в София, а Шейново имат основателна причина да не му заплатят труда. Разбира се, дърворезбата вече е готова, защо да му я плащат. И той е толкова гаден, че я е оставил там, а не я е отрязал след като не са му платили.

Разбира се, освен предателите винаги ще има и мижитурки. Тези, които гледат как Левски върви към бесилото, тези, които хвърлят камъни по Христос, тези, които няма да защитят Алексей.

Мълчете, роби!

Да сме поканили майстор Алексей на вечеря или обяд, да видим как плюска и колко смърди ни съветва още Искра.

Това е втората ни среща, всъщност той ни покани. И не, никак не смърди и е великолепен събеседник с огромни познания. И не, не плюска като за световно, с пиета поръча за себе си последен.

А гниди като Искра ще бъдат размазвани моментално.

Тази публикация е плод на изтрещелият й автор и не обвързва никого със споделеното мнение, освен желаещите да се обвържат. :)

Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page